Рано тази сутрин е бил подпален българския културен център Иван Михайлов

...
Рано тази сутрин е бил подпален българския културен център Иван Михайлов
Коментари Харесай

Подпалиха българския културен център Иван Михайлов в Битоля -

Рано тази сутрин е бил запален българския културен център " Иван Михайлов " в Битоля, оповестиха от институцията на страницата си във фейсбук и разгласиха фотоси. 

Очакваме институциите допустимо най-скоро да проверяват изцяло случая и да изправят причинителите пред съда, пишат от културния център.

Българското Министерство на външните работи бързо реагира на станалото.

Във връзка с случай, обвързван с подпалване на входната врата на Културния център " Иван Михайлов " в град Битоля, Република Северна Македония, през днешния ден министърът на външните работи Теодора Генчовска ще посети мястото на случая и ще организира диалог с представителите на сдружението, обявиха от ведомството.

От Министерство на външните работи прецизираха, че днес и утре министър Генчовска ще бъде на работно посещаване в Република Северна Македония по покана на своя сътрудник Буяр Османи.



Посещението е за продължение на разговора сред министерствата на двете страни по отношение на отворените двустранни въпроси, свързани с осъществяването на Договора за другарство, добросъседство и съдействие. Във фокуса на диалозите ще бъдат и въпросите, свързани с евроинтеграцията на Република Северна Македония, обявиха от министерството на Генчовска.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР